It is currently Wed Jan 22, 2020 12:56 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 23, 2019 8:55 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 23, 2019 8:31 pm
Posts: 4
Has thanked: 2 times
I just entered the Royal Mercian Crypt for the first time and faced a weird issue - I already have a key found there. It seems like I was supposed to get Ruby Key no.1 in the Golden Cove Bank but instead no.6 dropped and now I have two copies of it. Could anything be done to get key no.1 in such case?


Top
   
PostPosted: Mon Dec 23, 2019 9:05 pm 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jan 27, 2017 2:31 am
Posts: 1427
EK Translator: German
Has thanked: 65 times
Been thanked: 252 times
Could you please post a Screenshot? Also try to open door Nr 1,maybe it's just text issue


Top
   
PostPosted: Mon Dec 23, 2019 9:11 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 23, 2019 8:31 pm
Posts: 4
Has thanked: 2 times
Hope polish translation is not a problem lol


Attachments:
20191223_221012.jpg
20191223_221012.jpg [ 436.43 KiB | Viewed 176 times ]
Top
   
PostPosted: Mon Dec 23, 2019 9:12 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 23, 2019 8:31 pm
Posts: 4
Has thanked: 2 times
Hope polish translation is not a problem, also, I'll try using it in just a minute


Attachments:
20191223_221012.jpg
20191223_221012.jpg [ 436.43 KiB | Viewed 175 times ]
20191223_221039.jpg
20191223_221039.jpg [ 419.02 KiB | Viewed 175 times ]
Top
   
PostPosted: Mon Dec 23, 2019 9:18 pm 
Offline
Loreseeker
User avatar

Joined: Mon Oct 31, 2016 7:10 am
Posts: 1031
Location: Germany
EK Translator: German
Has thanked: 20 times
Been thanked: 174 times
It's a translation issue. In the polish translation Ruby Key with number 1 accidentally appears as Ruby Key with number 6. But that's just text. You can still open door Nr. 1 with it.

To confirm this, you may temporarily switch the language to English. There it should appear as intended.


Top
   
PostPosted: Mon Dec 23, 2019 9:21 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 23, 2019 8:31 pm
Posts: 4
Has thanked: 2 times
Thanks! I just went to check if it actually works so we'll see. It might be a sign to stop being lazy and finally change language settings : D


Top
   
PostPosted: Wed Dec 25, 2019 12:28 pm 
Offline
EK Developer, Admin
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2015 11:00 am
Posts: 5833
Has thanked: 386 times
Been thanked: 697 times
Noted, will be fixed.

_________________
Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
@2016 4DGames. All rights reserved

[ GZIP: Off ]