Dobrý den prosím vás co je to kup nějaké pití (5gp ) to mi přidá lektvary života a lektvary many
odpočívej 12 hodin (22 gp)
odpočívej 6 hodin (11 gp)
Děkuji za odpověď Mirek
Buying a drink (5 gp) will allow give you a chance to hear rumors. See rumors.
Resting at an inn will recover your health, mana and recoveries. It will cost slightly more as you gain levels. A six hour rest will give about half the recovery of a 12-hour rest. A 12-hour rest will also reset monsters on maps.
Dobrý den prosím vás jsem čaroděj v mobilní aplikaci Exiled Kingdoms full RPG když jsem takhle zranění jak semi automaticky dá na plno vyléčení podle videa to zranění se mi zastaví uprostřed vyléčení jak na to Děkuji za odpověď Mirek nešlo mi poslat video je moc velký soubor videa jak mám jinak poslat video abyste mě pochopily
Dobrý den prosím vás posílám všechny fotografie při zranění semi zastaví uprostřed léčení co mám dělat nebo jakou obtížnost mám si vybrat aby semi to uprostřed léčení nezastavilo a měl jsem plno vyléčení jsem čaroděj mě baví být čaroděj Děkuji za odpověď Mirek
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.