Dračí Pobřeží

Mirek

Well-known member
Dobrý den prosím vás čím mám začít když tam lítají moc červené kuličky a jsou tam i Popelacny Minotaur hrají za čaroděje jsem 20 úrovni blízko 21 úrovni mám tam sebou společníka Adaona nebo společníci Grissendu nebo společníci Hirge čím mám začít nemám žádnou ochranu pro ty červené kuličky jak pro mě tak pro společníka nebo společníci Děkuji mám za úkol Archa Lothasanova a úkol Ztracené Království další úkol je tim kodexem vrátit zpět majitely

VDX_360

Staff member
Moderator
Najděte podivnou kapuci, která chrání před červenými koulemi. Jeden je v tajných dveřích v Sunken Citadele.

Muirakitan

Member
Najděte podivnou kapuci, která chrání před červenými koulemi. Jeden je v tajných dveřích v Sunken Citadele.

Jeden takový je také v jeskyni Bappasalar, ale je to trochu obtížné, jsou tam mocní draci.

Mirek

Well-known member
Dobrý den prosím vás čím mám zabít Underkinga hrají za čaroděje jsem 20 úrovni jdu si pro korunu musím vrátit zpět Kraly M'dmoo mám na to úkol Děkuji

Mirek

Well-known member
Dobrý den prosím vás není cesta zpět do třeba Města Friguld nebo dalších Měst že když jsem na ostrově Popelačná pustina nebo jak se mám dostat pryč odtamtud hrají za čaroděje jsem 20 úrovni Děkuji už jsem vám psal minule zprávy Děkuji

VDX_360

Staff member
Moderator
Připomenout svitek.

Svitky teleportu.

Vyvolání dovedností / Teleport.