Dobrý den prosím vás čím mám začít úkolem jsem velmi slabý čaroděj mám úroveň 15 ale mám Hůl Mocných Střel poškození : 7-12 rychlost 9 Kriticky úder 5% mám i dál zbraně: Kaduceus spalování Arkansky 1: Tato zbraň vyžaduje spotřeba 1 mány na útok Poškození 5-9 oheň rychlost :9 Kriticky úder:5 a další zbraň je:Vitriolova Hul Poškození:3-8 +2 jed Rychlost:9 Kriticky úder 5% další zbraň mám inventáři Ledová Hůlka Poškození: 2-6+2 mraz Rychlost :11 Kriticky úder:6 další zbraň je: Vrbová Hůlka Poškození: 2-5 Rychlost :11 Kriticky úder :6 Hůl Bouří Omraceni 1 : Když udeřis nepřítele ,5% šance na jejích omraceni na 2 sekundy Poškození: 4-9+3 blesku Rychlost:9 Kriticky úder 5% už další zbraň nemám inventáři mám životu 89 zkušenosti 161k/200k na další úroveň manu mám 179 /179 čím mám začít úkolem Úlomky Osudu nemám ani jeden ty nepřátele který to mají maj vyšší životu než já mají od přes 240 až 1200 životu počítám všechny ty nepřátele co mají ty Úlomky co mám dělat dál poraďte hrají za carodeje Děkuji