Home
News
What's new
New posts
Latest activity
Authors
Forums
New posts
Search forums
Wiki
What's new
New posts
Latest activity
Members
Registered members
Current visitors
Log in
Register
What's new
Search
Search
Search titles only
By:
Registered members
Current visitors
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Members
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
M
Mirek
Member
Last seen
31/01/2023
Reaction score
1
Find
Find content
Find all content by Mirek
Find all threads by Mirek
Latest activity
Postings
About
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás kolik musím mít reputace abych jsem se dostal do sedmiho domu ve městě Freetown
29/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás i ve městě Soliga není češtině přeloženo já neumím anglicky ani slovo ani Polstinu neumím ani slovo jsem české...
28/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý večer prosím vás Ohnivý prorok mluví nebo je to napsane jiným jazykem než český chci překlad do češtiny když mám úkol Mamiva...
23/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý večer prosím vás kdy tak později mám životu 88/88 zabití těch dvou matka minikru a Ohnivý prorok abych získal 2 úlomky až budu mít...
23/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás nechápu Zabití oba tohle úkolů chci Černý střep 2 krát nechápu Je možné zabít jak The Undermother , tak The Flame...
23/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás jak mám zabít vlkodlaka hrají za čaroděje mám za společníci Griseldu
23/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás jak mám zabít Hill Giant Freetown Aréna mám jenom Vrbova Hůlka a Hůl síly on je dost rychlý mám blesk na maximum...
22/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás jsem Freetown aréně jsem 7 kole kdy semi objeví táhlé hůl : Zaměstnanci moři Děkuji
22/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás chci zabít Zildu nechci mít jedovatou past jak na to? Děkuji
22/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Mercian Royal Crypt Chci Kompozitní luk hořící Dirk drahokamy zdobeným prsnym platem Hůl mrtvých králů hulku síly jaký klíč tam...
21/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
DDobrý Den prosím vás co už nebudu vůbec potřebovat te hře Mystické sandály, malý rubin, Rubin,Mystický Prsten, Mystická Vesta ...
21/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás jak mám zabít Lady Xidar když přivola dva pomocníky jak nani Děkuji
21/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Úkoly
.
Dobrý den prosím vás jak mám udělat nebo mít mrazivou zbraň Hul Mocných střel led hrají za čaroděje Děkuji
21/01/2023
M
Mirek
posted the thread
Úkoly
in
General Forum
.
Dobrý den prosím vás čím mám začít úkolem jsem velmi slabý čaroděj mám úroveň 15 ale mám Hůl Mocných Střel poškození : 7-12...
20/01/2023
M
Mirek
replied to the thread
Lektvary manu čaroděje
.
Dobrý den prosím vas ten Rubínový klíč číslem 1 ziskam jen když vikradu banku ve městě (vesnici) Friguldu nebo jak to je ? Nechci...
10/01/2023
Loading…
Loading…
Members
Exiled Kingdoms
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…